struiz logo
icoon rechts
over ons

Hoi! Wij zijn struiz!

Wij geloven dat het aanleggen of renoveren van je tuin leuk moet zijn!

Wij worden enthousiast van alles wat met grond te maken heeft, en dat enthousiasme steken we niet onder tuinstoelen of loungebanken. Onze expertise over grondproducten, grondbewerking en productie van grondsoorten zetten we om in tips voor jou. En in topproducten natuurlijk! Deze site is jouw startpunt voor jouw tuinklus. Wij verkopen alle grondsoorten en producten die je nodig hebt, van ophoogzand tot teelaarde, van boomschors tot grind in big bags of losgestort. En heb je na je klus tuinafval? Met onze ophaalservice helpen we je daar zo vanaf! Steek je schop in het zand. Binnen twee werkdagen kun jij al beginnen! Tof toch?

Onze waarden

 • Gemak

  Wij doen alles om het aanleggen en renoveren van tuinen makkelijker te maken. Dit zie je terug in onze producten en diensten.
 • Meedenkend

  Wij denken graag mee over de juiste producten die jij nodig hebt voor je tuin. Zo hoort grond bij plantjes en zand onder paadjes.
 • Lichtvoetig

  Wij zijn lichtvoetig en kunnen snel schakelen. Ophalen van tuinafval doen we ook. Dan hoef jij niet naar de milieustraat!
 • Betrouwbaar

  Wij doen wat we beloven. Al onze producten zijn eerlijk, natuurlijk en puur. Bestel maar, je zult het zien.

Volg de verhalen van struiz

brievenbus

Op de hoogte blijven van al het nieuws en de acties van struiz? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.