struiz logo
icoon rechts
retouren

Retouren

Retourvoorwaarden struiz

Je vindt hier de retourvoorwaarden versie 14 november 2022 van struiz.

Retourtermijn
Vanaf het moment dat je de producten in ontvangst hebt genomen of een derde dat namens jou heeft gedaan, heb je 14 dagen de te tijd om deze producten retour te melden. Er is geen reden nodig voor het melden van een retour. Na aanmelding van de retour heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.

Aanmelden retour
Als je een of meerdere producten wilt retourneren, kun je ons dat laten weten per e-mail. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin de volgende gegevens:

  1. ordernummer

  2. datum waarop de producten zijn besteld en ontvangen

  3. je naam

  4. je adres

  5. telefoonnummer

Voor het aanmelden van een retour kun je ook gebruik maken van het modelformulier.

Terugbetaling aankoopbedrag
Binnen 14 dagen na aanmelding van de retour ontvang je het aankoopbedrag inclusief de leveringskosten van ons terug. Van de leveringskosten zijn uitgezonderd eventuele extra kosten voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als je de producten hebt betaald, tenzij we daar gezamenlijk iets anders over afspreken. Voor de terugbetaling brengen wij geen kosten in rekening.

Het kan zijn dat de waarde van de producten is verminderd omdat de producten zijn gebruikt verder of anders dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking daarvan vast te stellen. In dat geval ben je aansprakelijk voor de waardevermindering.

Ophalen van de producten
Na de aanmelding van de retour nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor het ophalen van de producten. De kosten voor het ophalen komen voor jouw rekening. We informeren je daar graag over bij het maken van de afspraak.

Uitzonderingen
De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd:

  1. producten die zijn gemaakt op basis van jouw wensen (maatwerk)

  2. producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben

  3. producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten

  4. producten die los zijn gestort.